Mitől egyediek a
Synergolab
termékei?

Mi van a
dobozban?

Egyedülálló összetétel,
egyedülálló lehetőségek,
egyedülálló megközelítés!

Az emberek, ha önmagukról van szó,
mindig a legjobbat akarják!
MI IS ERRE TÖREKEDTÜNK!

Egyedülálló összetétel

Felvetődik a kérdés, mitől vállhat egy új termék egyedivé egy olyan piacon amely hemzseg a különböző megoldásoktól és ígéretektől. Először is le kell szögeznünk, hogy az Európai Unión belül engedéllyel forgalmazott étrend-kiegészítők, vitaminok, tápszerek mindegyikében a felhasznált hatóanyagok ugyanabból a csoportból kerülhetnek ki. Ezen legálisan engedélyezett hatóanyagok száma több százra rúg. Minden gyártó és fejlesztő kizárólag ezen hatóanyagokat használhatja fel termékeiben. Közös kottából dolgozunk.

Az engedélyezett hatóanyagok közül eltérő logikával lehet kiválasztani azokat az anyagokat amelyeket a gyártók és forgalmazók fel akarnak használni termékeikben. Megjelenhet a kiválasztás során a természetgyógyász, a dietetikus, a gyógynövénykutató, és sajnos néha a sarlatán logikája is. Legritkább esetben találkozunk viszont a gyógyszerkutatói, kutató-orvosi és a klinikus orvosi logikával, mivel a gyógyszerészet, az orvostudomány világa és a természetes alapokon nyugvó orvoslás között - főleg merkantilista indíttatásból - egy mesterségesen generált ellentét alakult ki.

A Synergolab termékeinek megalkotásakor ezt az ellentétet kívántuk megszüntetni. Klinikus orvosi, biológiai, gyógyszeripari és természetgyógyászati ismereteink birtokában komplex szempontok alapján vizsgáltuk meg az egészség és betegség fogalmát. Felmértük, hogy egyes kór- és hiányállapotok megelőzésére illetve gyógyítására milyen típusú fegyverekkel rendelkezik az orvostudomány? Megvizsgáltuk, hogy milyen típusú hatóanyag kombinációk rendelkeznek megfelelő klinikai bizonyítékokkal. Ezeket, a döntően gyógyszerek körébe tartózó szintetikus vegyületeket ki lehet-e cserélni természetes alapú, de hasonló hatásmechanizmusú hatóanyagokra? Megtarthatók-e az eredeti kombinációs protokollok, az organikus vegyületek felhasználásával? Termékeinkben a felhasznált hatóanyagok mindegyikét és ezen anyagok kombinációit a fenti kritériumok alapján választottuk ki.

 

A tudomány tényeit használtuk

Második lépésben beazonosítottuk a megmaradó hatóanyagok közül azokat, amelyek megfelelő minőségű klinikai evidenciákkal rendelkeznek. Hiszünk abban, hogy a természetes alapanyagokon nyugvó termékek esetében is kötelező érvényű, hogy kizárólag klinikai bizonyítékok megléte mellett és azokra hivatkozva használhatók eredményesen és biztonságosan! Gyógyszeripari tudásunk birtokában tökéletesen el tudjuk különíteni a klinikai bizonyítékok nélküli alapanyagokat azoktól amelyek rendelkeznek a megfelelő irodalommal. Továbbá különbséget tudunk tenni az egyes klinikai evidenciák minősége között is. Innen ered a Synergolab szlogenje: Evidence Based Nature azaz Tényeken Alapuló Természet.

 

Maximális komplexitás poly-meals

Harmadik lépésben, a bennmaradó hatóanyagok közül, nem egyet vagy kettőt használtunk fel termékeinkben, hanem a gyógyszerészet-tudomány terápiás (POLYPILL) kombinációinak megfelelően lehetőleg az összeset! A komplexitásnak a gyártási eljárások korlátai és a vásárlók pénztárcája szabott csak határt. Hiszünk abban, hogy az adott kór- és hiányállapotok sohasem monokomponensüek, nem egy faktor hiányából adódnak. Így a megoldásoknak is megfelelően komplexnek kell lenniük! Az egyes hatóanyagoknak szinergizmusban kell működniük. Innen ered a Synergolab neve!

A végeredmény:
hatékony, innovatív funkcionális formulák


Összefoglalva: Termékeinket a tudományos igénnyel összeállított, minőségileg garantált természetes hatóanyagainak egymást segítő, maximálisan összetett, szinergista rendszere különbözteti meg más étrend-kiegészítőktől, melyek segítségével komplex megoldást kívánunk nyújtani az egészséges egyensúly megtartásában, helyreállításában, és alternatív megoldást biztosítani gyógyszeres kezelések kiegészítésre.