Mitől egyediek a
SynergoLAB
termékei?

Mi van a dobozban?

Egyedülálló összetétel,
egyedülálló lehetőségek,
egyedülálló megközelítés!

EGYEDÜLÁLLÓ
ÖSSZETÉTEL

Felvetődik a kérdés, mitől vállhat egy új termék egyedivé egy olyan piacon, amely hemzseg a különböző megoldásoktól és ígéretektől. Először is le kell szögeznünk, hogy az Európai Unión belül engedéllyel forgalmazott étrend-kiegészítők, vitaminok, tápszerek mindegyikében a felhasznált hatóanyagok ugyanabból a csoportból kerülhetnek ki. Minden gyártó és fejlesztő kizárólag ezen hatóanyagokat használhatja fel termékeiben. Közös kottából dolgozunk. Az engedélyezett hatóanyagok közül eltérő logikával lehet kiválasztani azokat az anyagokat, amelyeket a gyártók és forgalmazók fel akarnak használni termékeikben. Megjelenhet a kiválasztás során a természetgyógyász, a dietetikus, a gyógynövénykutató, és sajnos néha a sarlatán logikája is. Legritkább esetben találkozunk viszont a gyógyszerkutatói, kutató-orvosi és a klinikus orvosi logikával, mivel a gyógyszerészet, az orvostudomány világa és a természetes alapokon nyugvó orvoslás között - főleg merkantilista indíttatásból - egy mesterségesen generált ellentét alakult ki.

A SynergoLAB termékeinek megalkotásakor ezt az ellentétet kívántuk megszüntetni. Klinikus orvosi, biológiai, gyógyszeripari és természetgyógyászati ismereteink birtokában komplex szempontok alapján vizsgáltuk meg az egészség és betegség fogalmát. Felmértük, hogy egyes hiányállapotok megelőzésére, illetve helyreállítására milyen típusú fegyverekkel rendelkezik az orvostudomány.

Megvizsgáltuk, hogy milyen hatóanyagok, illetve ezek kombinációi rendelkeznek megfelelő klinikai bizonyítékokkal, és a termékeinkben a felhasznált összetevőket ezen kritériumok alapján választottuk ki.

A TUDOMÁNY
TÉNYEIT HASZNÁLTUK

Beazonosítottuk azokat a hatóanyagokat, amelyek megfelelő minőségű klinikai evidenciákkal rendelkeznek. Hiszünk abban, hogy a természetes alapanyagokon nyugvó termékek esetében is kötelező érvényű, hogy kizárólag klinikai bizonyítékok megléte mellett és azokra hivatkozva használhatók eredményesen és biztonságosan. Gyógyszeripari tudásunk birtokában el tudjuk különíteni a klinikai bizonyítékok nélküli alapanyagokat azoktól, amelyek rendelkeznek a megfelelő szakirodalommal. Továbbá különbséget tudunk tenni az egyes klinikai evidenciák minősége között is. Innen ered a SynergoLAB szlogenje:
Evidence Based Nature, azaz Tényeken Alapuló Természet.

ALL-IN KONCEPCIÓ

A kellő bizonyítékokkal rendelkező hatóanyagok közül, nem csupán egyet vagy kettőt használtunk fel termékeinkben, hanem a természetgyógyászatban is alkalmazott kombinációknak megfelelően minél többet, lehetőleg az összeset (ALL IN). A komplexitásnak a gyártási eljárások korlátai és a termékek megfizethetősége szabott csak határt. Hiszünk abban, hogy az adott hiányállapotok sohasem monokomponensűek, nem egy faktor hiányából adódnak. Így a megoldásoknak is megfelelően komplexnek kell lenniük! Az egyes hatóanyagok szinergizmusa teremti meg termékeink egyedülállóságát. Ezért választottuk a SynergoLAB nevet.

A végeredmény:

HATÉKONY, INNOVATÍV
FUNKCIONÁLIS FORMULÁK

Összefoglalva: Termékeinket a tudományos igénnyel összeállított, minőségileg garantált, maximálisan összetett, természetes hatóanyagainak egymást segítő, szinergista rendszere különbözteti meg más étrend-kiegészítőktől, melyek segítségével komplex megoldást kívánunk nyújtani az egészséges egyensúly megtartásában, helyreállításában.


Online vásárlás

Online vásárlás

Válassza ki az ön által megrendelni kívánt termékeinket a SynergoLAB online vásárterén és vegye igénybe házhoszállításunkat.

Az áruházhoz >
Hogyan vásárolhatok?

Információ

Termékeinkel, szolgáltatásainkal kapcsolatos további információkért keressen bennünket az alábbi címen.

info@synergolab.com
Telefonos vásárlás

Telefonos vásárlás

Válassza ki a wabshopon az Önnek megfelelő terméket, majd hívja fel ügyfélszolgálatunkat és vegye igénybe házhoszállításunkat.

+36-1-787-4705
SynergoLAB