Prémium minőségű
termékek

Mi van a
dobozokban?

Válogatott alapanyagok,
minőségi feldolgozás és gyártás,
folyamatos ellenőrzés.

SYNERGOLAB
minőségi garanciái:

KIINDULÁSI
ALAPANYAG

Alapanyag beszállítóinkat a világ minden tájáról a legnagyobb körültekintéssel választjuk ki. Bioorganikus forrásból származó, genetikailag nem módosított (non-GMO) alapanyagokat használunk. Kiindulási, növényi nyersanyagaink botanikai azonossága garantált. Minden alapanyagunk hatóanyagtartalma többszöri kimutatás és mennyiségi ellenőrzés következtében ismert és a szavatossági idő alatt állandó.

Több készítményünkben Magyarországon elsőként alkalmazunk innovatív, bejegyzett védjeggyel rendelkező összetevőket. Kiindulási alapanyagainkban és a végtermékben az idegen, káros anyagok szintjének (kórokozók, nehézfémek, növényvédőszerek, egyéb) teljes kizárására törekszünk.

SYNERGOLAB
minőségi garanciái:

ELLENŐRZÉS

Termékeink minőségét elismert analitikai módszerek segítségével független, minősített laboratóriumok közreműködésével vizsgáljuk. Amennyiben termékeink célközönsége az élsportolók körébe tartozik, elvégezzük az adott készítmény doppingvizsgálatát, és leközöljük az ellenőrzést végző akkreditált laboratórium eredményeit. Termékeink hatóanyagtartalma meghatározott és állandó a lejárati idő végéig.

SYNERGOLAB
minőségi garanciái:

FELDOLGOZÁS,
GYÁRTÁS

A helyes gyártási gyakorlat (GMP) tanúsításunk segítségével biztosítható termékeink gyártási folyamatainak integritása és az élelmiszer-biztonsági előírások betartása.

A SynergoLAB termékeinek végső feldolgozását saját tulajdonú gyártóüzemünk, a magyarországi székhelyű BiYo-Product, Étrend-kiegészítő Gyártó, Kutató-Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. végzi. 
www.biyoproduct.com

MINŐSÉGI
FORMULÁK

Összefoglalva: Termékeinkben a megbízható partnerektől származó ható- és segédanyagok mindegyike minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy a lehetőség szerint az állati eredetű termékeket bioorganikus és GMO mentes forrásból származó növényi termékekkel helyettesítsük. A gyártás során garantált és ellenőrzött mennyiségben kerül bele minden, az OGYÉI által notifikált, és a címkén feltüntetett összetevő. Készítményeinkben nem alkalmazunk semmilyen teljesítményfokozó anyagot, doppingszereket, és az élsportolóknak szánt termékeinknél ennek igazolást akkreditált laboratóriumokban történt vizsgálattal igazoltatjuk.


Online vásárlás

Online vásárlás

Válassza ki az ön által megrendelni kívánt termékeinket a SynergoLAB online vásárterén és vegye igénybe házhoszállításunkat.

Az áruházhoz >
Hogyan vásárolhatok?

Információ

Termékeinkel, szolgáltatásainkal kapcsolatos további információkért keressen bennünket az alábbi címen.

info@synergolab.com
Telefonos vásárlás

Telefonos vásárlás

Válassza ki a wabshopon az Önnek megfelelő terméket, majd hívja fel ügyfélszolgálatunkat és vegye igénybe házhoszállításunkat.

+36-1-787-4705
SynergoLAB