Modern világunkban az egészség kulcsa életmódunkban rejlik.

Szeretettel köszöntük Önt magunk és cégünk minden munkatársa nevében a SYNERGOLAB megújult nemzetközi honlapján, ahol hasznos információkat olvashat társaságunk által fejlesztett és forgalmazott termékekről, illetve cégünk tevékenyégéről.

Büszkék vagyunk rá, hogy a SYNERGOLAB egy magyarországi központú, teljesen magyar szellemi, anyagi és tulajdonosi háttérrel rendelkező egészségipari cég, amelyet gyakorló orvosi és multinacionális gyógyszeripari tapasztalattal rendelkező szakemberek alapítottak abból a célból, hogy tapasztalataik ötvözésével, prémium kategóriás, innovációra épülő termékportfoliót, szakmai szolgáltatást hozzanak létre Magyarországon és a régióban.

Bízunk benne, hogy megújult honlapunk elnyeri vásárlóink tetszését, értékes információkkal gazdagítva látogatóink ismeretanyagát.

Tisztelettel:
Polyák Tamás, dr. Solymosi Tamás
SYNERGOLAB Kft.

Küldetésünk és
jövőképünk

Hiszünk a 2500 éves hippokratészi igazságban, miszerint az életmód mibenléte egészség megőrző erővel bír. Célunk segítséget nyújtani felgyorsult világunkban azoknak, akiknek külső vagy belső környezetük zavarából fakadón kialakult hiányállapotok és/vagy működési rendellenességek megoldásához a legmagasabb minőségű, természetes, nem gyógyszeralapú megoldásokat keresnek, hogy visszanyerjék funkcionalitásukat és újra teljes értékű életet éljenek.
 

Legfontosabb célunknak tartjuk az életmód szokások - elsősorban a táplálkozás - befolyásolása révén az egészséges egyensúly felbomlásának megakadályozását és szükség esetén annak helyreállítását.

Kutatás, fejlesztés

Termékeinket a tudományos igénnyel összeállított ható- anyagok maximálisan összetett rendszere különbözteti meg más készítményektől.

Növekedési pálya

A SYNERGOLAB, megalapítása óta stabil növekedési páylán mozog. Felelős és jövő orientált gazdálkodással minden eddigi üzleti évben növelni tuta árbevételét.

Gyártástechnológia

Gyártás-
technológia

A gyártástechnológia határainak kitolásával képesek vagyunk a lehető legkomplexebb formulák előállítására.

Nemzetközi jelenlét

Stratégiai céljaink között fontos helyen szerepel termékeink nemzetközi piacra minél szélesebb körben történő eljuttatása.

ÉLETMÓD
ORVOSLÁS

A jelen döntései határozzák
meg jövőnket.

Hiszünk abban, hogy az életmód orvoslás eszköztárával és termékeinkkel sikerül feloldani azt az ellentétet, mely a tudományos bizonyítékon alapuló nyugati orvoslás és az empirikus alapon nyugvó természetes gyógymódokban hívők között húzódik. E két rendszer bármelyikében gondolkodók készítményeinkben megtalálhatják a számukra meggyőző értékeket.


Online vásárlás

Online vásárlás

Válassza ki az ön által megrendelni kívánt termékeinket a SynergoLAB online vásárterén és vegye igénybe házhoszállításunkat.

Az áruházhoz >
Hogyan vásárolhatok?

Információ

Termékeinkel, szolgáltatásainkal kapcsolatos további információkért keressen bennünket az alábbi címen.

info@synergolab.com
Telefonos vásárlás

Telefonos vásárlás

Válassza ki a wabshopon az Önnek megfelelő terméket, majd hívja fel ügyfélszolgálatunkat és vegye igénybe házhoszállításunkat.

+36-1-787-4705
SynergoLAB