Kombináció

SYNCARTILTM injekció - NEOCARTILTM tabletta

EGYSZERŰEN LOGIKUS

Tabletta és injekció egyszerre!

Amikor az ízületi porckopás olyan fokot ér el, hogy szájon át szedhető gyógyszerekkel már nem lehet kellő mértékben csökkenteni a panaszokat, ízületbe fecskendezett (intra-articularis) készítmények alkalmazása jöhet szóba. Ezek legáltalánosabb fajtája az ún. csúszás-fokozó injekció a hialurosnsav. pl.: SYNCARTILTM.

A szájon át szedhető porckészítmény hatóanyagai a véráram útján érik el célterületüket az ízületeket. Az ízületi résbe adott SYNCARTILTM (hialuronsav) injekció ezzel ellentétben közvetlenül a sérült és fájdalmas porczónára kerül.
Az injekciókat részben az áruk részben a beadás módja (injekció) miatt nem lehet folyamatosan adagolni. Kizárólag kúra szerűen használatosak. Ezzel szemben a tablettás készítmények, különösen a NEOCARTILTM tabletta folyamatosan szedhetők.

A SYNCARTILTM injekciós kúra során párhuzamosan szedett NEOCARTILTM tabletta a véráram útján biztosítja a normál emberi porc működéséhez nélkülözhetetlen anyagokat.

A NEOCARTILTM tudományos tények alapján összeállított, természetes összetevőkből álló, a normális porc alkotóelemeit is tartalmazó készítmény.

A SYNCARTILTM kúra alatt, vagy annak befejeztével a NEOCARTILTM tabletta hatóanyagai továbbra is kifejtik jótékony hatásukat a porcszöveten.

Rendelje meg a SYNCARTILTM és NEOCARTILTM kombinációs csomagajánlatunkat kedvezményes áron, ingyenes házhozszállítással a webshopban vagy a telecenterben!