Életmód
orvoslás

A modern világban
az egészség kulcsa
az életmódban
rejlik!

A Synergolab küldetésének kiemelkedően fontos területe, hogy bizonyítékokon alapuló (evidence based) és holisztikus szemlélettel foglaljon állást az életmód orvostan kérdéseiben. Civilizációs betegségeink alap kiváltó okait feltárva - komplex funkcionális termékeivel és életmódbeli eszközökkel (köztük táplálkozás, fizikai aktivitás, stressz-menedzsment, szociális támogatás és környezeti hatások befolyásolása) igyekezzen a krónikus betegségek megelőzésében, gyógyításában, progresszió lassításában minél nagyobb szerepet vállalni.

Egészség- és életmód ágazat szereplői közötti szakmai együttműködés:

A SYNERGOLAB misszós céljainak elérése érdekében folyamatosan keresi a párbeszéd és az együttműködés lehetőségeit az életmód ágazat szereplőivel. Meggyőződésünk, hogy a követendő út az emberi test-, szellem- és lélek harmóniájának megteremtése. Mindenki tisztában van azzal, hogy a testi és lelki egészség helyreállítása sokkal nehezebb, költségesebb, kimerítőbb mint fenntartani az egyensúlyi állapotot. Meggyőződésünk, hogy nem elég csupán mindezzel tisztában lenni, hanem tudatosan, aktívan és rendszeresen mindenkinek tenni is kell azért, hogy egészséges maradjon, hogy összhangban lehessen saját magával és környezetével, vagy megelőzze az egészségi állapotának további romlását. Hiszünk abban, hogy segítenünk kell másoknak is ennek felismerésében, és aktív részvételében. Ennek érdekében stratégiai megállapodásokat kötünk a Magyaroszági életmód ágazat kiemelkedő szereplőivel.

Az együttműködés elsődleges célja, az egésszéges életmód, a rendszeres testmozgás és sport népszerüsítése.

 

 

Kellys

Kutasi Kelly - Master Trainer

A KELLYS Fitness& Squash Club Dunakeszi és a KELLYS Fitness&Beauty House Budapest tulajdonosa és szakmai vezetője.
Kutasi Kelly


Életemet teljes egészében az emberek egészségi állapotának javítása teszi ki. Aktív sportolói pályafutásom után a legnagyobb örömöt edzőként és vezetőként, a KELLYS Fitness Club termeiben kialakított remek oktatói és edzői csapatom létrehozása jelentette nekem, és az a rengeteg sikeresen lefogyott, életét a mozgás által teljesen megváltoztató ember jelenti, akik nap mint körbevesznek és, akikért minden nap dolgozom! Motivációmat és erőmet az állandó fejlődés adta lehetőségekből merítem, és mindig megtalálom az újabb kihívásokat, amivel saját életemen kívül mások életét is jobbá tudom tenni. Titkom a példamutatással való nevelés, így óriási felelősséggel haladok én az egészségtudatosság útján.

A KELLYS Hungary küldetése, az emberek fittségi és egészségi állapotának optimális elérése és megtartása. Ez egy nagyon komplex terület és a tartós siker eléréséhez minden részletre ügyelnünk kell. Nem véletlenül választottuk ehhez a méltó célhoz a SynergoLAB termékeit. Ma már a sport mellett az étkezésre és a vitaminok folyamatos feltöltésére is nagy szükség van ahhoz, hogy az életünket jól tudja a testünk szolgálni. A mai tápanyagok és ételek már korántsem tartalmazzák azt az ajánlott vitamin adagot, amire a betegségek elkerüléséhez és az ízületeink, illetve a szervezetünk megfelelő működéséhez szükségünk lenne.

E-mail: kellyshungary@gmail.com
Facebook: Kelly személyi edző Stúdió
Weboldal: www.kellyshungary.hu

 

Kellys

 

 

 

RunCard

Közös céljaink elősegítése érdekében, a SYNERGOLAB minden termékével kedvezményesen áll a RunCard Club Europe közösség tagjainak rendelkezésére.

A futás az egyik legegyszerűbb mozgásformák egyike, melynek segítségével nemcsak fittek maradhatunk, de számos egyéb pozitív élettani hatása is van, hiszen a rendszeres testmozgás az agyat is edzi, javítja a koordinációs képességet és a szellemi frissességet, melynek pozitív hatása idős korban is megmutatkozik. A rendszeres sportolás hozzájárul a koleszterinszint és a vérnyomás csökkentéséhez, erősíti az izmokat és a csontokat, és javítja az általános közérzetet is. Amellett, hogy a futás az egyik legjobb kalóriaégető mozgásforma, a futás közben felszabaduló hormonok pozitív relaxáló hatással vannak a sportoló tudatára is, amely kedélyállapot segít legyűrni a mindennapi életvitel során őt érő stresszhatásokat is. A futás még soha nem volt ilyen népszerű tömegsport, mint napjainkban. Minden héten lépten-nyomon szerveződnek az új versenyek az önkormányzatok, sportklubok és más civil szerveződések, illetve vállalkozások rendezésében az ország minden szegletében. Ebben szeretne segítséget nyújtani a RunCard Club Europe kedvezményprogram működtetése által klubszerűen összefogva a sportos életmódhoz, illetve a futósporthoz való hozzáállásukban hasonló embereket. A közösségi célok megvalósulása érdekében, első sorban a RunCard honlapján közzétett objektív leírásokkal és beszámolókkal segíti az érdeklődők könnyebb eligazodását a futórendezvények egyre növekvő számában, elősegíti közös futóedzések, túrák és kirándulások szerveződését, a sporteseményekre történő csoportos eljutást, sportpszichológiai és életegyensúly tanácsadást és közösségi kölcsönös segítségnyújtó fórum működését.

A RunCard kedvezményprogrammal szembeni elsődleges elvárás, hogy az évente megújítható kedvezménykártya igénybevételével a kártyabirtokosok első sorban a versenyek nevezési díjaiból kapjanak engedményeket, de  a programszervezők és a kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó egyéb szervezetek és vállalkozások együttműködésével a kedvezményprogramban résztvevők az élet egyéb területein is élvezhetik a közösség erejére tekintettel elérhető engedményeket.

 

CSATLAKOZZ MAGYARORSZÁG
ELSŐ FUTÓKÖZÖSSÉGÉHEZ !